Yritysesittely

Yritysesittely

Vekka Group Oy on Suomen suurimpia linja-autokonserneja: Työllistämme noin 400 ammattilaista ja operoimme noin 300 linja-autoyksikön voimin. Konserni käsittää brändit Vekka, Vekka Tours, Miodex, Hämeenlinnan bussiliikenne sekä Lehtimäen Liikenne Oy

Palvelemme paikallisliikenteessa luotettavasti aikataulujen mukaan mm. Hämeenlinnassa, Kajaanissa, Lahdessa ja Vaasassa. Tilausbussimme kuljettavat asiakkaamme turvallisesti toivottuun kohteeseen, sijaitsipa se sitten Suomessa tai Euroopassa. 

Henkilökuntamme kehittää ja ylläpitää osaamistaan säännöllisillä koulutuksilla, ja meillä on myös mahdollista opiskella linja-autonkuljettajaksi oppisopimuksella.

Lue lisää vekkatours.fi ja ota yhteyttä »

Arvot ja toiminta-ajatus

ARVOT

 • Kasvava
 • Turvallinen
 • Luottamuksen arvoinen

TOIMINTA-AJATUS

Vekka Group toimii laadukkaasti ja taloudellisesti huomioiden eri asiakasryhmien tarpeet ja odotukset sekä toiminnasta aiheutuvat ympäristövaikutukset. Tavoitteena on toimia taloudellisesti kannattavasti, turvata henkilöstön työpaikat, täyttää sidosryhmien ja asiakkaiden palvelutarpeet ja säilyttää heidän luottamuksensa yhtiön toimintaan ja liikennöintiin.

 

​​​​​

Tilausliikenteen ammattilainen

Olemme toimineet tilaus- ja matkailuliikenteessä menestyksekkäästi ja ammattitaitoisilla kuljettajillamme onkin kotikenttäetu Suomessa ja Euroopassa, sillä he ovat jo vuosia vieneet hämäläisiä elämyksiin ympäri Eurooppaa, Baltiaa ja Venäjää.

Ryhmäsi koon mukaan voit valita sopivimman kokoisen auton käyttöösi 10–59-paikkaisista laadukkaista busseistamme. Tarjoamme Sinulle laadukkaan ja turvallisen matkan. Sinun toiveittesi täyttäminen on meille tärkeää: osallistumme halutessasi matkasi suunnitteluun ja tarjoamme kokemustamme käyttöösi onnistunutta matkaa varten.

Kun suunnittelet matkaa, ota siis yhteyttä meihin! Autamme Sinua mielellämme matkajärjestelyissä.

 

​​​​​

Laatu- ja ympäristöpäämäärä

Yritys vastaa asiakkaiden tarpeisiin tarjoamalla heille luotettavaa, laadukasta ja odotukset täyttävää kuljetuspalvelua linja- ja tilausliikenteessä sekä joustavaa tilausajopalvelua.

Osaaminen varmistetaan henkilökunnan koulutuksella, jolla lisätään heidän ammattitaitoaan ja motivaatiotaan työhön sekä parannetaan toiminnan laatua.

Toimintaa kehitetään kokonaistaloudellisesti niin, että siihen liittyvät ympäristöriskit ja -haitat vähenevät. Hankinnoissa huomioidaan ympäristönäkökohdat. Kalustoa hankittaessa pyritään elinkaariajattelun mukaan vähentämään ympäristökuormitusta hankkimalla käyttötarkoitukseensa optimoitua ja osin käytettyä kalustoa.

Laatu- ja ympäristöjärjestelmän painopisteenä ovat asiakasprosessit, joiden toimintaa ja soveltuvuutta valvotaan määräajoin toteutettavilla johtoryhmän kokouksilla, sisäisillä- ja johdon katselmuksilla, joista saatavan palautteen avulla yrityksen toimintaa kehitetään.

Laatu- ja ympäristöjärjestelmän toteuttamisen päävastuu on yhtiön johdolla, mutta jokainen työntekijä on velvollinen noudattamaan työssään näitä periaatteita.

LAADULLISET TAVOITTEET

 • Liikennöinnin turvallisuus, täsmällisyys ja luotettavuus
 • Hyvä palvelu ja matkustusmukavuus
 • Laadukas kalusto
 • Alhainen reklamaatioiden määrä
 • Ympäristövaikutusten vähentäminen

EKOLOGISET TAVOITTEET

 • Vähän polttoainetta kuluttava ajotapa, turhan joutokäynnin välttäminen
 • Työympäristön pitäminen siistinä
 • Ympäristöriskien havaitseminen ja torjuminen
 • Ohjeiden noudattaminen
 • Epäkohtiin puuttuminen ja niistä ilmoittaminen
 • Tuhlauksen ja turhan kulutuksen välttäminen

 

​​​​​

Vekka Group

Yritysesittely

Vekka Group

Laatulupaus

Vekka Group

Rekrytointi

Vekka Group

Ota yhteyttä