Tilausliikenne

Tilausajot Suomeen ja Eurooppaan

Vekka Toursin tilausajot vievät sinut ja ryhmäsi vuosikymmenten kokemuksella ja varmalla laadulla Suomeen ja useimpiin Euroopan maihin.  

Moderneista, 4–62-paikkaisista autoistamme voitte valita sopivimman ryhmänne koon mukaan. Ammattitaitoinen kuljettaja sekä nykyaikainen laitteistomme takaavat sujuvan matkanteon. 

Tilausajokuljettajillamme on vankka kokemus ryhmämatkailusta. Meille ovat tuttuja myös erilaisten tapahtumien tilausjot, kuten siirtymäkuljetukset yritystilaisuuksien, messujen tai peliturnausten aikana – aina sovitussa aikataulussa. 

ONNISTUNUT MATKA ON PÄÄMÄÄRÄMME

Matkanteko on oleellinen osa reissua: Ei siis ole yhdentekevää, miten taipaleen taitat. Meidän tehtävämme tarjota Sinulle laadukas ja turvallinen matka kokemuksemme ja ammattitaitomme avulla – Sinun toiveittesi täyttäminen on meille tärkeintä.

Kun suunnittelet matkaa, autamme Sinua mielellämme matkajärjestelyissä. Ota yhteyttä sähköpostilla myynti@vekkagroup.fi, soita 03 622650 tai pyydä tarjous oheisesta linkistä!

Pyydä tarjous tilausajosta »

Tilausajomme sisältävät aina:

  • Asiantuntevan ja kokeneen henkilöstömme asiantuntemuksen suunnittelussa
  • Turvalliset, varustetasoltaan ensiluokkaiset ja siistit bussit
  • Ammattitaitoinen, koulutettu ja ystävällinen kuljettaja, jonka reitti- ja asiantuntemus on käytössänne koko matkan ajan
  • Päivystyksen muutosten ja ennakkoimattomien tilanteiden varalta

Säännölliset sopimusajot 

Tarvitsetko säännöllistä kuljetusta esimerkiksi ryhmällesi, joukkueellesi tai vaikkapa sen kannattajille? 

Vekan kokeneet kuljettajat ja mukavat bussit vievät sinut luotettavasti määränpäähäsi! Meillä on pitkä kokemus sopimusajoista, ja esimerkiksi HPK on luottanut ammattitaitoomme jo vuosien ajan. Autoistamme löytyy sopivankokoinen vaihtoehto jokaiselle porukalle. 

Palvelemme joustavasti, tarvittiinpa kuljetuksia sitten useamman kerran viikossa tai esimerkiksi kuukauden välein. Sopimukset räätälöidään vastaamaan kuljetustarvettanne, ja mahdolliset lisäkuljetukset onnistuvat toki sovittaessa. 

Sopimusajot vaivattomasti – ota yhteyttä sähköpostilla myynti@vekkagroup.fi tai soita 03 622650

Vekka Group

Yritysesittely

Vekka Group

Laatulupaus

Vekka Group

Rekrytointi

Vekka Group

Ota yhteyttä