Vekka tours

Tilausajot

Nysse

Aikataulut ja reitit

Kajaanin linjaliikenne

Aikataulut ja reitit

Vaasan linjaliikenne

Aikataulut ja reitit

Hämeenlinnan reittiopas

Hämeenlinnan reittiopas

HPK- ottelubussi

HPK- ottelubussi

Vekka Group Oy

Vekka Group Oy on vastuullinen ja vakavarainen yhtiö, joka on toiminut aina vuodesta 1931 saakka. Olemme alkujaan hämeenlinnalainen yritys, mutta nykyisin toimimme ympäri Suomea. Tilausajokalustoamme voit bongata myös ympäri Baltiaa. 

Vekka Group Oy on konserniyritys, jonka alla toimivat Miodex, Hämeenlinnan Bussiliikenne, Lehtimäen Liikenne, Vekka ja Vekka Tours. Strategianamme on kasvaa ja panostaa erityisesti laadukkaan tilausliikenteen kehittämiseen maanlaajuisesti.  

Hyvä palvelu merkitsee meille ystävällisyyttä, joustavuutta sekä luotettavuutta. Tavoitteemme on olla moderni, kehittyvä ja kasvava, monipuolinen ja joustava. Osallistumme halutessasi matkasi suunnitteluun ja tarjoamme kokemustamme käyttöösi, jotta voit tehdä matkastasi onnistuneen.

Olemme toimineet tilaus- ja matkailuliikenteessä menestyksekkäästi ja ammattitaitoisilla kuljettajillamme onkin kotikenttäetu Suomessa ja Euroopassa, sillä he ovat jo vuosia vieneet hämäläisiä elämyksiin ympäri Eurooppaa, Baltiaa ja Venäjää.

Ryhmäsi koon mukaan voit valita sopivimman kokoisen auton käyttöösi 4–62-paikkaisista laadukkaista busseistamme. Tarjoamme Sinulle laadukkaan ja turvallisen matkan. Sinun toiveittesi täyttäminen on meille tärkeää.

Kun suunnittelet matkaa, ota yhteyttä meihin. Autamme Sinua mielellämme matkajärjestelyissä.

Lue lisää vekkatours.fi ja ota yhteyttä »

Tiedote: Vekka Group on ostanut Lehtimäen Liikenteen

Vekka Group Oy vahvisti toimintaansa Päijät-Hämeessä ja Uudellamaalla ostamalla Lehtimäen Liikenne Oy:n koko osakekannan. Kauppa allekirjoitettiin 10.10.2022, ja se astui voimaan välittömästi. Merkittävän kaupan myötä Vekka Group -konserni liittyi Suomen suurimpien linja-autokonsernien joukkoon.

Perinteikäs, 90 vuotta täyttänyt Lehtimäen Liikenne Oy on kasvanut tilaus- ja matkailuliikenteessä Suomen markkinoiden edelläkävijäksi systemaattisella työllä. Yritys työllistää tänä päivänä yli 140 joukkoliikenteen ammattilaista tilausajoissa ja paikallisliikenteessä, operoiden noin 100 bussin modernia laivastoa.

– Kaupan myötä saamme vastaisuudessa leveämmät hartiat toimia jatkossakin pääomavaltaisella toimialalla, mutta edelleen perheyrityksen arvoja ja toimintatapoja vaalien, toteaa Lehtimäen Liikenteen nykyinen toimitusjohtaja Mikko Lehtimäki, joka on tyytyväinen kaupan toteutumiseen Vekka Groupin kanssa. Toteutunut järjestely on osa Vekka Groupin kasvustrategiaa.

– Nyt Vekka Group -konserni kykenee palvelemaan asiakkaitaan entistä monipuolisemmin. Myös maantieteellinen toiminta-alueemme kasvaa merkittävästi, kertoo Vekka Groupin toimitusjohtaja Tomi Vasiljev.

Vekka Groupin toimitusjohtaja Tomi Vasiljev toimii jatkossa myös Lehtimäen Liikenteen toimitusjohtajana. Myyjät Sanna ja Mikko Lehtimäki jatkavat edelleen konsernin palveluksessa.

Vekka Group Oy:n omistavat sen operatiivinen johto sekä sijoitusyhtiö Lease Deal Group Oyj.

Vekka Group

Yritysesittely

Vekka Group

Laatulupaus

Vekka Group

Rekrytointi

Vekka Group

Ota yhteyttä